All by my self

Har ja de som baaaast




Jag cyklade ivag pa min upptacksfard. akte till badstallet som ligger narmast hemifran.
Man cyklar sig igenom kungstradgarden kan man saga, eftersom det var kungens tradgard
till 1974. Eller det var iaf 74, decenniet ar jag lite fragetecken pa. Det ar iaf som en liten djungel.
Har kom jag fram sa man kunde se vattnet, och en motorbat som jag vinkade till, hej heej.



Sjumilaskogen



Sen kom jag fram hit. Bumpy ride! Men har tankte jag inte hanga lange, i vassen?
Det ar for flodhastar.



Jag svettas men sen slangde ja mig i och plaskade runt runt runt



Ar jag brunare har?? jag svar habibi mammas grav det var en timma senare!



Det har ar min pussy wagon! Den ar grym, 8 eller kanske 9 vaxlar. Men jag anvander
bara 6an for da kanns det som min biltema cykel dar hemma. Saknar dig Louie Blue.



Det snuuurrar i min skallleeeee... Ett litet paron (varldens minsta?) o sa kor vi!



Hit ska vi simma imorrn och softa, nar vatos locos kommer. MAH!



Sen akte jag pa cykelfard.. Har kan man ocksa bada, javisst prima balerina.



Och dar uppe ar farmors hus, men skalman har dackat i en bat..



sen akte jag runt hela vagen till andra sidan.. cykla cykla cykla



Jag sag den har lilla damen och va tvungen att aka ner o tjuvkika lite..



Heeeeeej KAAAAJ. HALAAAAAAAAAA BOJJEEEEEEEEEEEE



Sen hittade jag den har herren, lilla Hamilton. Inget daligt asshole dar inte!



Och sa kom den har lilla kaxiga saken. Den skulle man sakert vilja fly med. NAAAT
vad hander om det kommer en fisk liksom?
 


Jag cyklade o cyklade o cyklade var helt dyngsur. Hittade den har lilla mysestranden
vad den nu kan heta. Mossbeach by the road with a lot of fools in the shadow heter den nu..
Undra hur man kommer ner...

Sen cyklade ja hujeda mig langt, till hamnen dar alla stora farjor gar. Jag hittade tidtabeller
for Paxos batarna som kan ta oss dit om vi vill. Vi kan aven dra till italien me farja, vore ju soft faktiskt! 
Ragga lite Caligulas uppe pa dack.

Jag cyklade som jag brukar, lite dar jag far plats. Tror jag hamnade
pa en enkelriktad gata for dar mottes jag av allt och inget ville aka at mitt hall.. Roligt nog hamnade jag precis
pa varan gata dar vi bor. Tank att mitt lokalsinne ar helt klart godkant anda. Cykla lite hit o lite dit o hamna pa ratt stalle tilslut de ar inte illa pinkat av en trahast! cyklade minst en mil, runt halva ojn. Holl pa att tuppa av i trapphuset.

Grym tur!



Day three, Glifada



Vi hangde hemma ett bra tag innan vi tog oss i kragen och blev sjussade till Glifada pa en 20 min med pappa giorgos, crazy driver, tar 60 min annars! En jattestor sandstrand med allt fran beachbarer, tavernor, delfinpaddlar med rutchkanor, solstolar, en donutsaljarman (????) Caroline is gonna LIKE, jetskis och bananbatar allt som turister kan tankas slosa pengar pa. Vi hangde dar hela dagen, badade, vattengymade(fan va enkelt de ar) och jag somnade faktiskt i solstolen ocksa sa han trodde jag hade svimmat och tvingade i mig massa vatten haha. Ganska kul att dom tror de inte finns nan sol i sverige!

Vi tog bussen hem och den gick inte lika snabbt... otymplig som den ar ocksa. Kostade bara 2 euros vilket var ganska ok. Fick ocksa veta att bil kostar 35 euro att hyra. Latt vart, om man fyller den blir de ju bara 7 euro var, 70 spann en dag ojojoj va vi ska cruisa! Vi ska gora hela ojn. Ta med alla korkort ni kan hitta, ett till mig ocksa ja har tappat bort mitt!

Pa kvallen hade vi moppesightseeing. Akte runt och kikade pa olika stallen by night. Riktigt mysigt. At en pita gyro, mmmmnjamnjamnjamnjam. Sen skulle savas hem o sleepa for han skulle resa ivag nagra dagar dan efter sa vi drog hem och chilla istalle. Kollade in terassen dom har pa taket dar jag sag stor mojlighet att faktiskt ligga o sova pa, under bar himmel, under miljarder stjarnor.

Ar det darifran ordet underbar kommer ifran?
For det ar fan de mest underbara som finns!

Day two Corfuu



Dag tva, hanger me bruuushaaan!


Christina var inte hemma, giorgios var inte hemma. Sen kommer den lilla filuren ut ur sovrummet. En liten hobbit till! i like hobbits! savas, christinas bror. Lite smatrott. Vi har kannt varann sen sma ocksa, vuxit upp pa somrarna. vi stack ivag pa utflykt, hans kulle visa mig nastan hela korfu, vilket ar en omojlighet pa en dag men iaf varat omrade hann han med.

Vi stack och badade pa en mysig strand dar man kunde ga ut en bit pa en lang stenvag och dyka fran. tar bara 10 minuter att ga hemifran. Vi gjorde egen snabbfrappe som smakade unk, badade, tranade, solade, snacka skit. Min kusin fran mesolonghi ringde och ville komma for hon saknade mig for mkt. hon skulle nog komma upp till lordagen da det ar nagon stor fest har med hennes kompisar.

Efter ett bra tag gick viivag pa langpromenad langs hamnen. Vi gick forbi en lekpark dar vi hangde i arme stallningar och forsokte ta oss fran ena sidan till andra likt lumpen. skulle aldrig palla lumpen men han blev imponerad av mina sma sprvceps!

Pa kvallen gick vi ut igen och gled runt stan, ja hitta Sennheiser lurar for 21 euro, de ar ju ett kap! Ett skamt! Vi bestallde sana och sen gick vi vidare genom de manga gatorna proppade med affarer, manniskor, fik och barer. Vi satte oss och chilla pa ett stalle ett tag och sen gick vi hem. Jag var fortfarande helt slut efter resan.

en grym forsta sightseeing

Skriver resegojja har pa bestallning!

Fram saviden to grekenlaand 06.00-06.00

vaknade 06.00
akte till arlanda 07.00
Checkade in vaskor.
Planet skulle lyfta 10.00
10 minuter senare, "beraknad till 11.30" WHATTA FACH NOO!

jag gick ut och la mig pa en bank att vila. i hogtalaren ropar en man.

"FREDRIK MAGNUSSON KOM TILL BILJETT INFORMATIONEN. MED MALEW FLYG. FREDRIK MAGNUSSON. (samt tre andra)"

Jag: Fredrik Magnusson? Inte reagerat pa den sen skolans upprop? jag gar dit och sager, hej, det ar jag som ar Fredrik... med ett A.

Dom skulle boka om min biljett for ja skulle missa mitt flygbyte annars. Sa till vaskhamtning och ny incheckning bar det. mot tyskland. Harliga flygresa med skrikande barn, NOT READY! Sov mestadels. kom till flygbyte och fick jogga genom gaterna. Hoppa in i nasta and up we go. Jag var radd att jag skulle do nastan hela bada flygresorna. Jag vill liksom inte do helat javla ensam! som nar vi flog till Amsterdam ja o maria, da hade ja iaf hennes hand ja kunde krama sonder och ja skulle tittat henne i ansiktet me uppsparrade ogon hela resan och bara sett otroligt spand ut i ansiktet. fast ja skulle inte varit lika radd. Nu satt jag mellan 5 grekiska snubbar och de kandes lite absurt att ens visa att ja holl pa o skita pa mig. Dom var pratglada iaf och insag inte forran ja tog upp min bok att ja inte var helgrek. da kom den har "har du nagra storasystrar" hahahah. Raggers!

Nar jag kom fram akte ja vanliga bussen till busstationen. Det ar den mest skumpiga, hogljudda, snabba resan ever and always! man hor inte vad man nynnar om ens! Helt sjukt. Men ja ar inte lika radd da minsann. Bara i luften... skont nar det liksom flaktar lite nar man aker snabbt.

Kom till Kiffissou, busstationen och dar visste jag liksom inte om jag skulle till mormor eller om ja skulle direkt till korfu. min kompis christina va pa kreta helt plotsligt. Jag ringde henne nar ja skaffat grekiska nummret och hon sa ring pappa han ar hemma! Sagt och gjort. jag sprang till biljettkon, gallaer att vara rapp for dom vantar inte! i biljettkon ringer jag giorgos, HEJ JAG KOMMER NU!, "ok ring nar du ar framme jag hamtar dig i hamnen" EN BILJETT TILL KORFU TACK. Sa enkelt! like like like!

har bara setat i 4 timmar sa vi sitter i 8 timmar till med batresan inraknad. jag hade ont i rumpmusklerna dagen efter, hur fan da?

ja pa bussen fros jag och en gubbe sonder langst bak, ac var sonder sa de kom polarvind fran flnstrena, Vi hade virat in oss i bussgardinen sa till slut fick ja saga till o kora den var 10e minut. Jag hade inte pratat med nagan pa kanske 4 timar sa jag kunde inte halla mig heller fran att borja sprva me tva tjejer framfor mig jag visste inte va greker. Det var Astera och Asha fran polen. Dom skulle till Ipsos for att jobba pa en bar med sliskiga kata italienare som tydligen ger bra driks vad jag uppfattade de som. Det ar alltid ngt som gar sonder och galet var de, men roligare an att fira sommarn i polen. later sadar tycker jag.. men klart de ar bra att vara ledig under dagarna, jobba kvallar och fa ok med pengar. De va tydligen kasst i polen sa de duger bara for turister. Inte att bo i. Blev nastan lite bitter av att prata med dom haha.

Kom till hamnen och giorgos hamtade mig med moppen, sa hejda till tjejerna och att vi kanske kommer forbi sliskpuben om vi gor en utflykt dit.

Kom hem och var sa tjott, bara sovit lite halft pa 12 timmars resan. Nar vi kom fram undrade jag hur i helvete vi skulle fa plats 8 tjejer. Min alskade van, som har de godaste hjartat sa ngt jag aldrig kommer glomma.

" Det finns alltid plats for tusen basta hur trangt det an ar "


Kali nixta!

Grekland resedagbok


Ja jag ska ga och bada nu fan sa skont det ar har LALALALA
men kolla in resedagboken istallet dar skriver jag bara massa skit och de ar gott.

Resedagboken.se
Alias: Sprv


Hemma i Byn


Där var det Joelbitar!
LIKE











Coldplay- fix you

Nu lyssnar vi på den här och lägger armen om en vän, i mitt fall just nu en gardenia som luktar precis som mormor.







38 kvadrat med halv balkong


Jag har ju nästan en balkong. Sitter lika mycket ute som grannen... ich....





Tags: En liten fiskpannet





Tags: Remmo, vrålhungrig quinna i mitt kök

Pigflew




Ja de är fan inte o leka med svininfluensan,  ikea bussen är riktigt obehaglig






Dagen innan avfärd



Jaha jaha jaha då har man haft semester i två dagar och festat fem. Hur gick det till? Kul har vi haft, jällit kul o gå ut i nyköping igår faktiskt, sjukt mkt bra människor ute!

Lite nervös för resan imorrn och får för mig att ngt ska hända och om ngt händer så älskar jag alla som alltid älskat mig. tack hej! Och en sak som gör mig svinglad är att caroline bokat en biljett till grekland nu också, grattis till din födelsedag hjärtat. Nu ska jag gå ner och göra snopp i örat på dig för de tycker du om. 


Ska försöka ladda in lite bilder och skriva och fixa lite musik och allt sånt, men det är så mycket annat som känns roligare som att snorkla, sola, bada, åka gummiring, båt, feta, oliver, vin, musik och sånt skönt. 


So long motheruckas!






Pretty funny link

www.tjuvlyssnat.se

Passion pit - Sleepyhead


Karin goes chipboing


HAHA jag var bara tvungen att lägga upp denna, det är ju semester om två timmar
och resten av livet en månad framöver kommer nog vara lite såhär!





R.I.P SPRV



Jag är bara en sparv
och min dräkt är grå
min sång är enkel
och klen.

men jag sjunger så länge jag får!



Godnatt syster



Medan ni var i Visby....

....så hade vi en vanlig kväll á Coucou. Grillad kylliiiiiiiiiin med vin och greksallat.




Man orkar ju bara åka hiss en gång så vi tryckte in mig och kycklingen i hissen
och caroline lubbade i trapporna.




 "Hej alla som hänger i visby"




Caroline meckar ihop en grill med en hel flaska tsprit...såså



Jag dukade med råkryddad kyckling



Tzin tzin!




Det var så mycket kyckling, vet inte hur vi tänkte, trodde jag skulle få i mig en hel höna
av hunger. Det är ganska svårt att få med grilldoften från kyckling på bild, but here's a try.


Sthlm Jazz Festival

Ja vi hade ju inga 700 kronor vi kunde slänga ur oss för att gå in och titta på artisterna, det gick lika bra att sitta utanför och gotta sig! Jag kom dit i sällskap med caroline och hennes syster. När dom gick in fick djuret snällt vänta utanför. Trevligt nog var det någon som hade förberett ett partytält till mig med tre brassestolar? Tack! 
Det var bara att langa upp luren och yla dit vargkullen!

"I'm running out of gaaaaaaaaaas"



Tags: Smilsprv


Tags: Smilvarg Josjos



Tags: Trasig brassestol, Johnjohn




Tags: Tomtemössa, Smilsprvsprv (rätt nöjd med läget här va) 





Geminiiii










En Flodhääshhtt



Tränsel for humans








Sunday





Sprutade en del på Kleins och patricia

Martin Solveig






Johan palm kan det här med kärlek










Musse

Hej musse, om du skulle ramla in här av misstag någon gång så undrar jag: vill du gifta dig med mig? Men bara om du är snäll.








!








Familjen på hultsfred, sista hultsfred bästa moment


Såhär bra blir det snart, nåra R&C till.
Jobbat länge på den där luggen asså!






Typ såhär luddigt är allt hela tiden i min värld








Touts söndag


Rom och Cola i skanstull. Söndagar är bra dagar!




HALA PÅ ER

Man skulle kunna säga som så att. Fan va gött det var igår!
Ni som inte var där skulle ju varit där. Next time even better!

Litet nafs på gårdagens groda spelning



http://open.spotify.com/user/atomlab123/playlist/2s6bhF6dGi1BK6NSsJYAWA



Love Sprv och Lino









Gårdagens Grodan








Jeffer- Boyz noize


BRING DE NOIIZEEEE






Martin solveig- Rocking music


MMMMMMMMMMMmMah mah!








Fejjantalk

Såhär brukar våra mailkonversationer se ut på facebook....


Maria Eriksson July 16 at 3:59pm Hahahaha SPRV! Du är ju för fan FLATA! :)
sprv är 6% hetero
Source: www.stockholmpride.org
How hetero are you according to others? How hetero is Martha Stewart? Try out any Twitter name and get the real picture. Are we really the words we use? Hope to see you at Stockholm Pride, starting 27:th of July! Share


Fredrika Magnusson Today at 12:07am
VA! DE STÄMMER INTE IM INTO DICKS hahaha


Maria Eriksson Today at 10:47am
Hahahahahhahahaha



SEMESTER 25/ 7!











hej...vi hörs



Skrattar och blir förvånad över mig själv varje gång jag skriver in mitt lösenord!
Det är så bra och vad det stämmer!

Dte är OMÄJLIGT att göra en playlist, allt är så jävla bra!

MAAAAAAAAAAAH

Boom boom What?



Några klipp som tydligen youtube rekomenderar för mig

"Tjock flicka på moped"
"Munspelsmannen"
"Galen tant på tunnelanan"


Ok youtube, got ya message!


Här kommer ett klipp jag rekomenderar mest för att jag tror Maria kommer bli kär. Visste du att black eyed peas var där? Missade det helt. Att det var dom alltså. Tycker Fergie är snyggast och hon var inte där, kanske därför. Var nog också för upptagen med att studsa runt och skrika Got To Get That Boom Boom Boom, Future Boom Boom Pow






Men maria vi var ju här, det var vi ju. Finns ju bara inga bildbevis på det, man kan ju inte ha kameran framme hela tiden? Det här va ju ett moment! Kommer du ihåg? Vi hoppade där i lädersoffan med Hefner, eller Heffe som vi så glatt kallade honom, han var så glad. Vi var så glada. vi sproutade så hårt! Han kommer aldrig glömma det här, inte jag heller, minnet är så starkt så det behövs ju inget material för detta. Se you soon Heff, say hello to your whifes!




Philips Vs the sun


Jag gillar Marias jobb, hon hittar så mkt kul när hon "jobbar"




No turning back- Whigonomy likkalize


En skön kväll på pipvitaberget



Tags:  Stråhatt och Hårig SPRV




Tags: Styggingar med Stråhatt och Glajje

SPRVIFY / JULY




http://open.spotify.com/user/hotpants/playlist/7slUntDbRgyG1hbTafBIv7






Tiga - Beep beep beep (Loco Dice remix)

Mmm njamnjamnjamnjamnjam






SPRV OCH LINO

MAHHHHH!
I DON'T LIKE MY HAIR NEAT, NACKSPÄRR!




Be there. No under 18 and dont fuck around!



NUUUUUUUUUUUUUUU KÖÖÖÖÖR VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
på lördag @ Grodan bar!






Moscow Grooves Institute- Voyage



Tråkigt sugen på pizza nu.




AMSTERDAMI PICS


TAGS: SSSHHHHH , UÄHÄÄÄÄÄ



Tags: Sensation White




Tags: SPRV, Simon, Blond hippie



Tags: Sillie, Simon, Sprv, Random med störst näsa



Tags: Miss hollywood ( brunchar pizzasmörgås längs ån ganska NATCHIGT )



Tags: FASHION TOUT matchar med omgivningen.



Tags: EN SPROUTMUN



Tags: Iskall Adam




Tags: Mettin, Sprv (Grubblar på)



Tags: VOUF, SPROUTARNersigsjälvarn



Tags: STEKIG SOL, SNYGG TJEJ, SACKE

Tiga a bit Essential Mix

Spela från 02.30 så slipper ni höra bla bla bla. UPP O HOPPA!





MAH!

FOTSVÄT

Skulle byta skor på jobbet. Hej vi hörs! Var ju bara att slänga ner fötterna i tvättstugan det gick ju inte, osade upp så man fick obehagligaste trippen!




Bara ett tips på snabb refresh



Bildspel MS GerdtStjärdt NATCHH

Lite bilder från söndags supearchillout.  Mest på mig också för det är Faktiskt Min Blogg och jag är ganska viktig dårå joråsåatteee Det var natch!



Tags: Tobey och Lino



Tags: Gubbe, Gubbe, Blondie, Tout!




Tags: Schtek, Schtek, Schtek, Gubbe och Sprv



Tags: Schtek, Sprv ( Läser en artikel om Swedish house maffia och är väldigt intelektuell, håller i ett glas rosé också är ju väldigt Natch!) Smilfinken, Mormors sandal



Tags: SPRV, Bojje, Rosé!, Jordnötter, Grodlår ( En delikatess, de é NAAATCHH!)



Tags: Lino och Johanossosoaaasoiii ( rövarspråk ) Petar ut de Natchigaste nötterna!



Tags: Lino och Johanossosossassii NATCHIGA! (Lino dricker en icerose, NAATCH!

Deadmau5 is so not dead





Det här är så bra så jag mår illa av SPROOOOOOOUT




Ms Gerda söndagshäng

Denna söndag! 
Satt på Ms Gerda hela dagen i goda vänners lag. Vi gungade fram och tillbaka i värmen, drack rose och Steve joinade oss. Det var livet de, det är en av mina prio ones!





NAH NAH NAH NAH

Idag tänkte jag såhär-
Sommaren har varit helt sjukt underbar hittils och jag är så nöjd, hösten kan få komma om den nu måste. Sen kom jag på att jag ska till Grekland också. Sola, bada, äta och dricka vin EN MÅNAD TILL DET ÄR HELT FANTASTISKT!
MAAAAAAAAAAH MAH MAH MAAAH NAH NAH NAH NAH NAH!

GLAD FÖ FA!


MAH MAH MAH MAH

Efter en yrig dag på jobbet var det bara att gå hem, powernapa 15 och svida om på nytt. Vi, Maria och Emma, drog till Trädgården och vidare Grodan och Solidaritet. Hittade så bra människor! Marias vän med hans entourage. Det är så jävla mah mah mah mah med nya guldkorn!

MAAAAAAAAAH

Isak, Gustav och Micke































Så mycket dans. Sista halvtimman va helt sinnessjuk jag har nackspärr och armvevmuskelvärk

taxifest

Men vad trött jag är, orkar inte!

Ja åkte för mkt taxi igår också...Taxi två ggr till och från två olika fester mellan fridhemsplan och odenplan, det är inte ens långt  men ja, rätt skönt.
Taxi till soap, ja rätt skönt!
Taxi till spybar från Soap (vad är de 50 meters gångavstånd?) där jag lackar ur på taxichauffören då han nervöst fipplar med korten o ska fixa betalningen och säger "DET GÅR JU INTE FORT DIREKT" Jag vet inte spårade lite kanske. Han var inte beredd på att köra touts så kort...


ja måste sova. vi hörs

Back&Forth



Sorry alltså att jag tappa stinget lite! Har inte riktigt hängt med i svängarna någonstans på sistone, men nu är jag här!

HEJ HEJ HEJ SPRV SPRV SPRV

Semester Downcount- 20 dagar

Jag har fått en Tand som bara värker o värker och svullar i hela munnen så man har konstant huvudvärk. Jag kan inte äta, skratta, gäspa men fan jag har en blåsa på foten också som liksom pumpar sönder foten så det sitter både på toppen o botten. Däremellan är det bara hundra miljoner känslor som en stor virvelvind så de känns som den skruvar hela mellanpartiet av kroppen som när man drar ur en disktrasa asså de kan inte vara bra för själen?! 

Det var tur att jag njöt av livet när det gick som bäst för några månader sedan för nu har de vänt åt fel håll lite. Semester på detta kan va en bra idé! 

20 days to go!

En helg utan dess like- Amsterdami

Amsterdam var som en dröm, en snabbis som flackar i revy

Fredagen och Sensation White var ngt så sjukt bra! Grymt ljud, ljus och hur soft som helst. Vi höll igång hela natten och sov en ca två timmar innan vi vaknade nästa morgon för att gå lite på stan. Satte oss på ett mysigt morgonfik vid ån som flyter genom staden och åt en slags lunchfrukostmacka. Sen spatserade vi längs ån och såg oss omkring. Vi bodde på ett hotell nära centralstationen så det var fem minuters gångavstånd till "storgatan" 

Efter lite walkie talkie tog vi en cab till öfre Amsterdami och hälsade på Sacke- Sackarias. Det var en terassfest på ca 20 personer, flest svenskar som bor och jobbar där, några från sthlm och några holländare också. Vi grillade, drack rosé och pumpade bra musik i solen hela dagen, och hela natten. Det gick vilt till i soffor, vattenkrig, rosé regn, kött överallt, SPROUT och allsång. 

En starkt minnesvärd dröm. 

På söndagen var vi helt mashed potatoes. Vi gick på sockerkick hela dagen. Så fort vi blev trötta drack vi en klunk cola och åt en liten chokladbit. Sov hela flygresan dit ner, och hela flygresan hem.

Det var Fantastiskt

16 Bit Lolitas feat Glowfield- Calling New York









En till Feelgood, Just can't get enough!







Get Freaky- The good guys feat marshall






En till Feelgood jäkel! MALAKA






Feelgood- Calvin harris- I'm not alone deadmau5remix



Här har vi en Feelgood som får mig att må illa och vilja dansa!

Pump it Malaka!


Feelgood



Det finns vissa låtar som man mår ILLA av så bra dom är. Man känner en klump i magen och vet inte om man ska skrika och vifta allt vad man kan eller blunda och försvinna i den.  Det känns som någon försöker gräva sig ut ur kroppen, det kryper överallt! Det är så riktiga feelgood songs ska kännas.






Run Franco run

Som vanligt när jag kommer hem till Nyköping måste jag utmana mig själv och mitt tidigare jag. Hade en period när ja sprang en sträcka i nyk några ggr i veckan. Ska alltid springa samma sträcka när jag kommer hem bara för att "kolla hälsan"

Denna gång gick det lite segt, får alltid ont i benhinnor när jag springer ute. Det är en sträcka på ca 7 km bara, tyckte jag flåsade lite väl mkt än tidigare. Fick en si o så 20 knott till middag också. Men helt klart ett starkt MVH (mycket väl hurtat eller ngt). Viktigt är att jag inte stannade en enda gång eller småjoggade, dessutom hade jag av någon anledning svindålig musik på svettmp3:n så det är fantastiskt att jag kunde springa till denna låt ändå. Riktigt grym. Men åkte snowboard till denna i vinter så det känns lite konstigt att byta. Varje sport har sin låt.



Mobilen på rymmen

Idag så blev det ju panikhetsigt på slutet av arbetsdagen. Jag trodde att jag hade glömt min mobil hemma eftersom jag inte kunde hitta den i väskan. Jag var hundra på att den var med, men antog att jag måste lagt av mig den som en cenil gumma någonstans hemma på väg ut.

Åker hem för att hämta den. Letar och letar. Svettas. Hittar den inte. Svettas! Laddar min gamla telefon(jos super reserv), ringer min vanliga. Toner men inget ljud. Fan också tänker jag, helvete va svetten lackar. Inte nu, när ja ska bort och behöver telefon för att inte tappa bort mig helt i vimlet av 55000 människor. Slänger iväg ett sms till Karro som står på jobbet.
"min mobil är inte här och jag ringer, det går signaler men ja hör inget"
 "Jag testar en gång"

Jag hade gett upp hoppet och var ångestladdad och arg så jag hade planerat att åka till elgiganten o köpa en ny telefon på väg tillbaka till jobbet, hade planerat allt in i minsta detalj. Hur ja skulle lägga upp en liten facebook grupp tex..
"Jag har bytt abonnemang så ge hit ditt nummer pls my friend"
 "ska jag springa hem och hämta min telefonbok så ja kan lägga in de snabbaste nummrena?"
"Ska jag lägga in de ja kan utantill bara så länge"
"undrar om Maria har Anders Hedins nummer, undra om hon har de flesta av mina polares nummer?"

Karro ringer fem minuter senare och har hittat den. Jag hade ett liiiiiiiiiiiiiiitet mushål i träningsväskans ficka så mobilen hade krupit in i innerfodret!

Jag svettas ihjäl, skjut mig nu. mobilfadan. Gick in på onoff och köpte en såndär kedja man sätter fast mobilen i så man kan hänga den runt halsen eller vira runt handleden o smälla till någon i nyllet när man tar en klunk öl.


Midjeväska nästa i army helst!

Fan va checkt!


Vita nästan inte existerande kläder- Check
Deodorant- Check
Health insurance card- Check
Mig själv- Check
Maria- Check
Terass Fest-Check
Sensaion White- Check
Tinnitus- Check




En måndag på pipberget




Så jävla glad med en näsa på näsan!



Foto: Ina Birgitte Rönning Johanssen

RSS 2.0