Halloween börjar NU

Pic

Maria kom hem!






Pjuck 280 spänn. U S and A rocks





GA speed

Idag är jag ledig och jag sover såklart inte. Ska väl njuta av varenda sekund jag lever. Ikväll är de fiestos hemma hos mig. Kaos. Har födelsedagbarn och hemkommen Maria att ta hand om. Nu ska jag till corinne&friends och fixa spretet. Sväva på staden och träffa Maria som förhoppningsvis kommit ur sin koma från staterna.

kan inte sluta dansa med vapen AAAAAAAaaaaahhhh


Har du aldrig hört en paktikaaant förut?


Minnet är kort men här rapp praktiserar jag med dr dre.



Barbapappa






JOBBA JOBBA JOBBA


Idag har vi fokuserat på skyltningen. Det gick bra. Jag var uppe på Ö.torg och snacka in mig hos torgnissarna.
Sen jobbade vi vidare i humleparken? Humlegården? Humlegårdsparken? Humlan..








Bla Bla Bla



If we could party all night. And sleep all day and throw all of our problems away, my life would be easy.
Party all the time
Party all the time
Party all the time
Pati pati pati

Igår var vi hemma hos mig några stycken. Körde maskinen, drack lite vin, lite red stripe. Åkte till strand- Club Killers. Spelade pingis med medelåldersmän som inte ville växa ifrån vårat goa liv vi fortfarande nästan orkar leva. En snabbis på Berns och sen tog jag en promis hem. Dojjan lekte kung och tog taxi. Vaknade upp idag död, tänk er vad dåligt man mår om man vaknar död? Åt frukost i sängen. Fick ryck och städade loss lika hårt som jag jobbar och är ute. HÅRT HÅRT HÅRT. Kastade ut tvn och dammsugade väggar. Dojjan fattar inte hur jag orkar. Inte jag heller. Men jag vet att jag inte orkar när jag kommer hem. Så nu kan ja bara njuta resten av dagen bara av vetandet att ja slipper städa ngt mer.

Har funderat på det där med 'tema' på böggen. vad man skriver om osv, den röda tråden. Det ska ju vara något man brinner för har jag hört. För då är man mest aktiv själv. Det ska vara något som andra brinner för. För att dom ska vilja läsa förmodar jag. Det ska vara något som är kul. Något som är stört. Något som ballar ur. Något som man kan skratta åt driva med och snacka om. Med jämna mellanrum. Eller så kan de bara vara skittråkigt som att skriva om bara en grej. Tex ferrrshhion och fershhionisterna. Jag kör greksallat, de gillar jag. Snacka skit mest, skriva av mig. Dela med mig bara. Bjuder. Bara så. Blablablablabla


Crookeside


 
Maskinen- Dansa med vapen

En förtjusande dag idag.



Imorse hämtade pappa mig. Vi åkte till gamla stan och skulle käka frukost. Han var knasig i trafiken och körde fel filer, bytte hit och dit och före alla. "Alla kör så illa i sthlm". Sneakade sig före och tyckte allt var så elegant och snyggt. Lite så jag lärt mig att köra också, fast jag  försöker alltid hålla mig efter reglerna, men det gör det hela lite enklare för man hamnar alltid i Bredäng om man kör fel, hur man än kör.





Vi åkte och fixade lite hemligheter på banken, sen drog jag till jobbet. Det har varit kul idag, har älskat med kundernas ögon, det har faktiskt fungerat väldigt bra. Många sälj där. Hade faktiskt en kund som kom in och ville ha skor, kunde tyvärr inte hjälpa honom,  Storlek 56 någon???? Bjöd på en sked iaf. En backspoon





Tjafsat färdigt med Telia för sista gången (vilket jag tvingade henne bekräfta annars vill jag inte vara med längre ) och får finally kredit. LIKE

IKVÄLL SKA VI TILL STRAND O KLUBBA KILLERS


Bra möte bra chill



Vilket jävla bra möte igår, ska spela på ett stort event i nov. Kommer bli riktigt kul fi fan. Åkte hem till Kakan o Tias efteråt. Blev FF rätt snabbt när grabbarna drog på träning så vi och ollie drog fram flaskan o osten, drog igenom hårddisken på gammal musik. Inte alls tråkigt. Sjukt pigg när jag kom hem och kunde inte sova. Låg och skrattade förnuftigt ett bra tag innan jag tvingade mig på natten, lite glad i hatten.. doh




All by my self




Det är lite tråkigt o jobba själv faktiskt. Har sjyssta vakter som kommer förbi o tar hand om en och roar. Like that. Ska på möte nu på tantkafe (love tantkafe) och snacka spelning. Hoppas de blir kort och intensivt för sen vill ja bara dra till enskede på ett glas rött med Kakan, Tias och Ollie. Han ska få ligga på min mage och tugga så mycke han vill. Lille grisen hunden,riktigt grisig och go. 19.00. Hasta manana.

Pictures on walls

POW is an independent, artist-run facility dedicated to supporting fresh talent and making art you can actually afford.
POW HOMEPAGE



BAST




PENNY



VHILS


"Rolig" spärrvakt. Kul


Medan jag var irriterad igår kunde jag inte låta bli att bli irriterad på spärrvakten på hötorget. Jag stämplade, eftersom jag nu mera åker lagligt (och inte tänker tappa bort kortet när jag köpt det osv).

Frågar honom vänligt om han kan öppna åt mig så jag slapp mosa mig genom med träningsväskan. "Jag ska försöka" mumlade han. VAD SA DU? "Jag ska försöka" lite högre. Aja lycka till då. Han öppnade,  jag går ner till tåget.

Försöka?! Hur inkompetent kan man vara. Sitta i luckan, stämpla klocktid på remsor och "försöka" trycka på en knapp. Kul. Han kanske kan försöka va kul?


Banksy

Arg som ett grekiskt asgiftigt dödarbi


Telia. som betyder toppen på grekiska. Så jävla OTELIA så de finns inte. Beblanda er inte med dom om ni inte redan gjort det, (och då hamnat i deras helvete) jag höll på o få psykbryt på jobbet idag. Servicen där är är så fruktansvärt dålig. Det tar 30 minuter att få prata med någon, som inte kan hjälpa. Sen blir man omkopplad i en kvart, får snacka med nästa stackars idiot som jobbar där och måste lära sig vara svinjobbig, hon vet inte heller vad hon ska veta och skickar mig till någon annan. Dom kopplar ju inte med någon beskrivning på problemet så det tar ju minst en kvart att gå igenom allt med dessa olika telefontrattar. DÅ BRYTS SAMTALET EFTER 20 MINUTER av bla bla bla och man har inte fått hjälp med någonting! Dom höll på och panika ur när jag ville säga upp allt som har med dom att göra och sen fumlar han me fingrarna och trycker bort mitt samtal. De är så dom jobbar för o slippa tjöta med onöjda kunder. Då orkar man inte ringa upp igen, hade jag gjort de skulle jag inte kunnat hålla mig och bett dom köra upp router och kampanjer i röven o rapa ut dom. Började gråta av ilska och fan va ja hatar det. Gick och körde dubbelpass på gymet och maten stog på bordet när ja kom hem, hade aldrig ätit annars. Tack Dave.Jävla oktober KAN DU TA SLUT nån gång.


Tack carina för hjälpen idag de va ju iaf skönt att något gick vägen.
Och tack trubaduren som spelar goa melodier i tunneln på mornarna.



"visst är det fridfullt här"
Ja fy. så fick han mina småpengar.

MÅNDAGSGUNG med Afefe Iku - Mirror dance







Oktober


Har vart den sämsta ever asså, så trött, men det löser sig ändå alltid.
Life is going my way now
When I’m walking in my golden shoes



Fred Perry


Ann Sofie Back Oktober












FY VA NICE


Nu slutar jag, GAH. Mot middag me gött sällskap och säng me massa skönt täcke och asmycke satin. 
Skulle vara nice att åka till sommarstugan också. Synd att man inte kunde ta tuben dit, då hade ett årskort för 8000 vart Väääääärt.

"Nästa Antipaxos. Se upp för dörrarna dörrarna stängs.
TÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ"


Jag och Christina små znorbisar

Tanzen Tizko



Svettigaste hemmafesten i skanstull igår. Så mycket folk, de va helt sjukt mycket folk. Tinnitusen skenade. Emma och Ina jobbade bra med invitsen det var riktigt fett. Var alla tog vägen sen vet ja inte, de va lite marre larre o lite fashing va. Jag hakade med Amie och co till Nada sen Berns. Grodan. Berns. Grodan. Berns det var ett jävla spring. Jag festade typ själv egentligen, mellan Berns o Grodan då. Nice o träffa boysen från nyköping.
KUL KUL KUL. Har en tova i hovve jag ska jobba på nu, hoppas på att hitta en miljon.


Robn och Guren längesen katten


Suddigt i tequilabaren



Ehhhh AAAAaadrian


JOEL


Amie Tanzen


Random Mama


Jo sen nej sen Jo


Först tänkte jag se på film och dega hemma med dojjan. Sen hoppade jag in i dushen tog på mig för lite kläder,åkte hem till Ulme istället och hängde med korvarna. Åkte förbi East och hämtade min jacka. Obaren. Grodan. Berns. I vanlig ordning. Liten parasit på Johan eftersom mina pengar hamnat på kontot till ålderns höst som jag inte kommer åt och banktanterna är töntiga och bara ska jobba veckodagar. Latmaskar


Ikväll ska vi hänga sönder skanstull på Emzors utflyttningsfest. Halva nyköping kommer, VÄRT.

OBIZ



Easten boys

 









East och spybar var de..



Har läget under kontroll säger ja ju, mina andra jag  som håller kollen på mig asså. Var i extas på east och lämnade ju min jacka till Johans polare såklart. Drog iväg solo som vanligt. Johan letade o letade. Sen hittade han mig i kön till spybar. Inga konstigheter. Förutom att kompisen på east stod kvar med min jacka o fattade ingenting. Träffade Isak på Spy, han va så jävla snygg kände inte igen han först. Hade blivit blond o fått långt hår o grejjer, asglansigt. Vi chilla down low. Vi ses på Grodan ikväll!





Pics Från gårdagen.

Stockholmsmotiv





Henrik markhede

Vems?



Men jag hittar saker hemma som inte är mina. har jag bytt mina grejjer mot dina? En zigenarsjal och två billiga zara koftor som luktar kofta. Fyyyyyyyyyyyyyf. Var e mina grejer azzå bah VAH manananaaahh. Godnatt


Dojjan var e du kom hem ja vill ha gräddsös

TORSDAG MED ALL ÄRA



Inte så tråkigt!
Trodde jag skulle dö av bla bla bla bla på årsmötet men jag fick fram en önskan iaf.
"Granen förra året va så jävla ful och töntig på stureplan i år, skrämde bort alla kunder FIXA EN FET GRAN"
Svar på tal, granen på stureplan har stockholm stad ansvar för. Givetvis.
Men jag fick nog en fyra fem stycken goa gubbmor att stanna kvar och dricka upp all vin med iaf. Hängde solo på Obaren två timmar och knöt lite nya kontakter. Som Fredrika göööööööööööör. Det är det bästa jag vet kanske. johan dök upp och jag blev en tupp. Johan balla ur och jag blev en tjur. Johan tuppa av och jag drog till SPY BAAAR. dansade sönder högtalaren med Chris och snygga random brudar. Kom hem med två tröjor minus en jacka. Typiskt Fredrika. Inte så materiell av sig. Tror hon är rik. Iaf pengakåt. Tro inte du kan ringa mig än på ett tag. Ska förbi spybar en sväng bara och kolla om jackan ligger KVAR. jag rhymar fet, lika snabb som en komet ???!!!
Sen. Efterfest / fest vad du vill fredrika slår alltid till. ÖÖÖÖWW




UUuuhh gammmal bild uuuuhhhhh

Läs på värmländska.
AND IF SOMEONE REELLY LOVES JU. DEY ALWAYS KOME BACK TO JU.


Pimp my life

Drömmer att jag åker hem efter mötet ganska bekvämt.
Karro säger att jag kan sluta drömma för det kommer aldrig hända.
Det ska hon få FAN för.


Arthole


Banksy

Workin twelve to nine



Långa Långa dag idag be nice. Möte efter jobbet. 
Ett glas på Tures när Per spelar efter möte så sover vi sen. 

 
Per och nico på Tures ikväll


Godmorgon Atlas. Solen skiner. NAT



Dricker starkaste kaffen i stockholm. Hej halsbränna. Testar nya kaffemaskinen pappa kom över med. Det ska vara någon slags espressobryggare. Vet inte om jag kan hålla med, man kan ösa på med hur mkt kaffe som helst, man får stanna droppet själv liksom, blev ett helt glas. Tycktes behöva massive starkt kaffe. Tror jag har veckans bästa morgon just nu. Datorn hamnade i fönstret med utsikt över grannar och rusk. Yoga grannen har inte vågat sig ut på balkongen denna morgon. Tror jag ska öppna fönstret och hjälpa henne på traven. KA. KA. KA. KA. KA. KA.

Satte på radion, lyssnar aldrig på radio. Har hittat min favoritkanal. SR VÄRLDEN. Alldeles nyss någon rysk reggae polka rumpfunk verision. Lite jazzigt, lite reggagigt, lite shwing shwing lova lova mornin robiie fresh musik. Synkar skitbra med starka kaffe. NU kör vi afrikanskt trumsolo, kö ba kö SR VÄRLDEN. Köö

REH



JAG MÅSTE SLUTA NU JAG MÅSTE SOVA FERDRIKA ÄR TRÖTT LOOPAR AV SNART.
Dojjan kom och sejfa mig. Han gjorde tortellini med gräddsås. Jag däckar i soffan.
Tomten gabbe vägrar skicka pengar till oss. Vi önskar oss ketchup och mjölk i julklapp..




STOP IT STOP IT






TERÖTTER



Vaknar slänger mig ur sängen ramlar ihop. Jag visste att jag inte skulla vakna. iskallt vatten i ansiktet, kaffe och promis till jobbet. Frisk luft e gött. Gillar biten från slussen till kungsan. Vill alltid åka båt. Gick och tänkte på längenhetsbyte. Skulle va soft o bara byta stadsdel ett tag. Bli lite söderböna, eller gammelvåffla typ. Sen kom jag på att det skulle vara kul o byta lägenhet i en annan stad. Men ja är för trött orkar inte tänka





Vad är det som går och går

Jo det är vi. Har ont i benen, helt dött på götgatan. Någon som är pank eller? Vi sjunger 90tals serieintro, det vi minns.

"Det kommer en tid. I våra liv. Vi måste våga. Se sanningen."
"Snart är vi rika. Inte panka. Snart mår vi lika bra. som Anna Anka.."






Pinoeer in my ear



Daniel var nyss här och lämnade grejerna. mixern hade fått en propp så den ska vi laga imorrn, men men men jag är stoooooked! Maria fick stå ut med vårat tjatter, scratch och fniss i köket så nu ska jag följa henne hjeem. Till skanstull. Sen får ja springa tillbaka eller ngt. Ush de här kommer bli en lång månad känner jag. BLE


Lite blipp blopp adam yes asså


OBIZ

Johan har lagt upp lite bilder på sin bögg från lördagen. Inga konstigheter..

PICZ, PICZ




Oskar

Kom och hängde hela söndagen innan han åkte tillbaka till Danmark.(BLEEE)


Vi åt..





drack...




och sov...


ÄNTLIGEN MÅNDAG

Det går bra nu..


bästa morgonen. Linda bjuder på l

0-340c43b3e3618452a54bf82fa032b398.png

Kolla varifrån!

bästa morgonen. Linda bjuder på lunch på mellqvist. Mysigt i regnet.


Jag vet vad du ska göra ikväll!




FROGSTART MY WEEKEND


Sov dåligt inatt. Vaknade sju, snoozade för länge och visste inte vad jag höll på med på morgonen. Gjorde tolv olika saker samtidigt. Sprang runt bara. Hamnade tillslut på morgonmötet, ett förvandlat Obaren. Juice, kaffe och macka Vs öl, pommes och bea? Luktar likadant dag och natt iaf. B&O öppnar inne i gallerian. Jag ska ragga teknik!

Vi var trötta och jobbade hårt. Vi tryckte i oss berocca. Sover ikapp till imorrn. Då är det Grodan för alla, och jag är fattigast i sthlm så de finns inga konstiga anledningar till att inte  dra förbi där. Förutom om du är jävligt konstig bara. Då kan du stanna på kvarnen, jag kommer sen.







INSPIRERAR







1. SNYGG dress jag tänkte köra med på gymet. Matchande hårband till så man inte får svett i ögonen.
Hoppas Westling gillar den lika mycket som jag gör.

2. Snabba eller!  Tro inte att UVfashion är över bara för hösten är här.

Ny lunch syssla.Bio på el giganten. Maxin relaxin

1f1858b2fd531715bfcd8929302c58f7.png

 















WED LOVELY WED


Här kommer en onsdagsswing. Tänkte köra kroppsspråk idag..
Man ska ju kunna kommunicera på olika sätt har ja hört.







XXX

Alltså. Jag skulle hjälpa min kund med skorna. Jag hör SRATCH. Känner igen de ljudet? Men de var inte scratch som i TJICKI TJICKI TJICKI SCRAEETTCHHH. Set var scratch. Bara scratch. Låtsas inte om någonting. Fortsätter jobba på bra med skorna. Snygga skor du! Kunden köper. Kunden har lämnat mig. jag böjer mig framåt och garvar. Högt. Nästa kund kommer in och är lika glad som jag. TOP SELLER TOP NOTCH




No Stress


Precis som Hollywoodfruarna har bokklubb har vi söndagskrubb och hollywoodmåndag. Syftet är väl egentligen att äta så mkt vi orkar.

Igår var vi hos Caroline. Började med glögg klementin till fördrink. Synd att systembolaget fetdissade den, hade varit toppseller. Jag hade givetvis köpt alla. Jag var tvungen att sätta på julmusik. Varför ska man kasta fram julen 1 december och sen bara hetsa kulor, barr och paket o klementin. Hälla i sig glögg och tvinga sig baka pepparkakor sista december för man måste ha gjort de. Jag drar fram julen nu, jag ska gotta mig LÄNGE.

---
Förätt- Rödbetor, Chevre, Honung, Bladsallad och rostade pinjenötter med vinegrette. Nu skippade vi vinegretten för vi var så hungriga så vi hann knappt se förätten innan den var borta.

Pappa hade plockat svamp, typ hundra kilo, på ett hemligt ställe i skogen som alla andra bara hade gått förbi. Så det blev svampsås med kycklingfile, potatisgratäng och tantgelé till varmrätt. Mhh

Vi lyckades ta oss till soffan. Flåsandes tittade vi på fruarna. I pausen slog vi på Parodin också på youtube, sen åt vi äppelpaj med vaniljsås. Jag vill ha






Här står hon. Afrodite. Hon framställdes som en bländande vacker och mäktig gudinna och enligt myten ska hon ha haft en gördel som gjorde att hon kunde få vem som helst att bli förälskad i henne och hennes mat.

BEROCCAA GAHH


Karro var gullis och köpte berocca till mig. Det tycktes jag behöva.
Vitaminos som smakar mandarinos. Känner mig som en KUNG nu



FREDRIKA PERRY

VISAR EN DEL AV LAURELS DAM KOLLEKTION.

           





     


VI FINNS I STUREGALLERIAN




En ny vecka gror jag äter snor.



Neeeeeeej. Men nästan. Snyter mig hela tiden idag. Min första förkylning sedan, ja. Jag kommer inte ihåg faktiskt. Tränar så hårt så min imunitet är supermanlig. Jag ska slita med pappa på tennisrunda i veckan. Både han och jag spelade när vi var "yngre". Pappa var väl ung och jag var väl skitunge. Kommer ihåg det så väl. Min tränare var tjock o go med vitt skägg. Han gillade mig mest av alla skitungar i klassen också. Jag var ju den mest begåvade av alla givetvis. Stod och bollade mot en vägg där bollen rullar ner och kommer tillbaka till en. BONK, BONK, BONK, BONK,BONK. Bäst var det efter träningen för då fick jag alltid en Mazarin.

BACK TO THE 80´S

Jag var ganska hård när jag var liten. Lekte med bilar, hoppade över bäckar, klättrade på skoltaken, rymde från fritids och sprang jävligt fort. Det är lite killigt, att springa fort, gärna ifatt. Jag kommer ihåg när jag och Anders började låtsasbråka på mellanstadiet. Vi stod o knuffades o han höll i mig och tillslut blev jag galen och knuffade till honom så hårt att han flög igenom glasrutan på dörren. Jag höll fortfarande i honom så han slapp sätta sig på glasskärvorna som stack upp från rutan. Men vilken jävla smäll! Vi skrattade i både extas och rädsla. Det enda Anders fick fram var "SHIT VA COOLT JA SKA BLI STUNTMAAAN"

Båda vägrade såklart betala skadan, det kunde ju hänt vem som helst. Inte så konstigt att det händer mig dock. Det var nog där allt började. HA




 


HEJ LÖRDAG




Men VAD IIIIIIIIIIiiiiiiii. Jag har ju då givetvis gett mitt körkort/bankkort och Sl kort till Stockholms stad och är lite ruinerad, livin on the edge va. Lever för dagen. Carpe fucking diem va. Tog mitt föruft till fånga, så fort jag hittat det, och gick hem till Johanna som hade fotbollsfest. Problemen kan man ta när det är dags för problemtatagdag. Jag friskade till humöret med glass,banan och baguette till middag. Chips till förrätt. Vi blev nog fulla, men det var kul. Det kom massa roliga män. Och vi åkte till en annan fest. NALENJOHAN. Aka NALHAN. Så jävla go. Bjuder till fest. Han har ingen aning om vilka alla är, de är tebjudning det.

Sprang ner till grodan i mina tegelstensskor och flåsade in i vakten som hette mitti kitti pitti titti eller ngt. Titzyyyy. typ. Var där en kortis, minglade, manglade, ranglade? Tidsuppfattningen är skev men drog sen vidare till East där jag hittade Maria. Vi hängde runt där, hittade lite snygga killar hängde lite liksom. Hamnade på Berns, hittade lite snygga killar. Gaggade på me paymie, dansade med jamie och hittade lite mer snygga killar.

Mc donalds kallade och vi tog den vitaste taxin snabbast som fan hem. Jag har fortfarande inga pengar. Jag ska börja hänga med, HEJ HAR NI NÅGRA SLANTAR HA EN TREVLIG DAG.


SPRUTA







Fredagen i stekpannans tecken.
Marre Larre wtf hände DÄR egentligen. Någon måste ha felbokat nedervåningen det var kaostastrof. Jag och Ami stack till Obis och rumpskakade loss. Någon Mr RUBEN slängde runt mig likt den dvärg jag är. Uppochner fram och tillbaka vilken show han gav er mha mig då, bjuder på den, inte för att jag hade något val. Vi stack till V och.... När vi kom in. Det första jag ser. Mina ögon möter. Mitt i strobpumpet. Till SEXY BITCH. Till min gigantiska förvåning.

Pojkarna står på stolar och bord VEVAR SOM ALDRIG FÖRR FY FAN VA BRA VEVA VEVA VEVA VEVA SKRIIIIK SÅ HÖGT VI KAAAN IIIIIH VEVA VEVA VEVA MER MER MER. SNABBARE VEVA AV ARMJÄVEL. PEKA OCKSÅ GRABBAR PEKA PEKA PEKA. Tjejerna försökte haka på men det kunde dom gett fan i männen var överlägset bäst för ovanlighetens skull.



Vi körde själva ner glasen i halsen med alla tillbehör.
Gick vidare till spy och lyssnade på fantastiska hiphop melodier och ÅHlåtar. Hamnade hos korvgubben hade fem kronor och fick ett korvbröd. Sen tyckte han synd om oss som delade på ett korvbröd och gav oss en RIKTIG KORV







Vakna utan the voice




ÄLSKAR ATT VA HES. HES FÖR ALLTID. SEXIGT







En mössa från mattias på hollywoo

-622eced2c6795bd4c6454badea310e3.png

Kolla varifrån!

En mössa från mattias på hollywood, bra douche. Tur det för alla vakter fick för sig att stå i vägen ikväll på tuben och jag har glömt kortet givetvis. Sprungit runt hela hötorget innan jag blev less och går nu hem. Tur att man bor så gudomligt nära centa asså.


BESATT


Jag är besatt. Design, konst, inredning, design, idé, inspiration KAN INTE SLUTA


SPOTTAR FY HÄR KOMMER DET SPOTTAR FY BRA MUSIK

#Sprv Flaxx daxx oktober
#Sprv Rumpfunk oktober
#Sprv krax relax oktober

Per kör lossssss på tures

7effcf5e2c53ed22f68e387090d9dd43.png

Kolla varifrån!

 

Per kör lossssss på tures det är bra gung. Tjing!

 


gillar inte att växla syre på tub

0a6c77aa51dfe67750ace3fbdbe36fdc.png

Kolla varifrån!

gillar inte att växla syre på tuben. Äckligt!


PHONEIX- 1901 (BUILD REMIX)

Igår kväll hann jag bli förkyld, men låtsas vara frisk. Mos på medis. Drog till malmen med Johan och aussies. Det gick inte o prata jazzigt nog. Satt mest och skrek och drack öl. Jag mötte upp Caroline och vi åkte till Niklas o Per. Alla drog när vi kom, det tyckte alla var konstigt? Jag tyckte det var bra. Då fick vi gratta dom för oss själva. Jazzigt var det här med. Det är ok så länge inte saxofonen ballar ur kan jag tycka. Då är det mest oväsen.

BRA VÄSEN. TÄND PÅ DET HÄR






NAT



Som grädde på moset betyder Telia på grekiska, "Toppen". Skulle jag inte tro asså.


T E L I A




Jag har inte kunnat sova inatt för att jag är så frustrerad över TELIA. Jag vet inte varför jag ska gå på hela tiden och beblanda mig med Telia. Det är det hemskaste företaget jag vet.

1) Man kommer ingen vart när man ringer, man får klicka vidare samtidigt som man får lyssna på den långsamma maskinen i luren som snackar om öppettider och valet man vill ha är alltid det sista, så man blir tvingad att sitta och fokusera på henne vad hon säger. Tillslut kan man göra ett val, tryck 33947937439. JES.

Då kan man äntligen komma vidare till "Har du en fråga angående...?
EEEEEEEEEEEEEEEEEEET. FAKTUUUUUUUUUUUUURAAAA. TVÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ. TELEFONIIIIIIIIIIIIII. TREEEEEEEEEEEEEEE. Men va i helv. Ja nu har man hängt i luren ung 20 minuter. Nackspärr samtidigt som man fixar och donar med allt annat och klämt fast luren mellan axel och öra. Sen lägger man på.

2) Vi testar Chatten! Då hamnar man på någon chatt som är fel chatt. Nej nej du ska inte chatta med mig, du ska chatta med nils. Jaha hur hittar jag Nils då? Kan du koppla mig till Nils chatt kanske VA? Nej du får starta om. JAAA naturligtvis! Inga problem.

3) Kanske det mest irriterande av allt. Det dimper ner räkningar hela tiden, kanske två stycken i månaden. Inte på lilla 299 som låter så bra när Nisse pisse i butiken står o gaggar. NEEEEEEEJ PÅ TUUUSEN OCH SJUHUNDRA OCH NIOHUNDRA och man har inte ens kopplat in vad det nu är man betalar för?!

Igår kopplade vi in bredbandet. Det funkade ju bra men sladdar överallt alltså jag ska slå in dom i väggen det funkar liksom inte. Sladdar är det fulaste som finns. ska googla på Gömma sladden.

Även om hatet för Telia är så starkt kan jag inte dumpa det så enkelt, det är bara någon grej jag ska hålla ut med tills jag vet att det är rätt val jag gjort. Orkar inte inse något annat än. Så telia, uppför dig snälla.


Det är så mycket HÖST!



Fan jag gillar det! Älskar den lilla våren och lilla hösten man får. Den är så kort. Och UNDERBART ÄR KORT!











Förtjusande kväll

Fan vilken bra lördag! AHHH. Började med att få tredje gradens brännskada på handen hemma hos Annica. Så går det när man leker hjälte. Jag behöll lugnet, TYST ALLIHOP. TÄNK. smällde på den där elden med en och en annan handflata. Mest den ena hela tiden. Den andra viftade för sig själv i något försök att slippa röken. H&M=Brinner bra. Jag tänkte kanske mindre klokt å andra sidan, inga problem.

Johan bjöd till på förfest med diskodans så vi sprutade och vevade sönder. TACK. Inte så tråkigt att Anders och Calle bjöd på sällskap också. Barndomsvänner håller vi hårt i.

Slank in på Obaren, eller slank var att ljuga. Det var tjockt med läder när klubben läder pumpade läder. Vi slank ingenstans. Försökte pressa oss till baren, köpa tre öl, pressa vidare till toan. Satt liksom fast efter ett tag i lädergreppet där man inte kommer någon vart förrän alla hubbabubbaiga boys börjar känna och höra att någon kniper och gungar fram och tillbaka mellan ryggar, då drar vi in magen och jag slinker in i nästa läder där jag kniper sönder på nytt. Vi knep ut därifrån och tog oss vidare.

White room kan ju få vakna till lite. Sånt TRYCK när vi kom att vi sprutade ut med ens, hann inte ens ragga på killarna i kön. Hann inte veva. Hann inte Peka. Jag älskar att peka. Solli då?! Kan någon breefa mig om vad vi lyssnade på egentligen för 200 spänn?! Tror dom det växer guld i pungen eller. Ok jag är RIK det vet ju alla som vet, men man kan inte tappa måttet för det. (Mange där har du din nya line till en ny låt "Jag är rik") Det där lär vi ju styra upp, det håller inte. Dom får ta o snyta till priserna lite. Åtminstone släppa in Fredrika och Maria och bjuda på drink när vi kommer in dit som en riktig nöjesparad eller!

Slutade kvällen hemma med efterfesternas efterfest. Trefemmor för pengarna och springa över ängarna!




PEKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Mew - Special



En låt jag aldrig kommer sluta älska. Oavsett vilka minnen den väcker kan jag inte sluta lyssna på den. FAN. Hela albumet är bland top tio. Det är synd att dom kom lika snabbt som dom försvann. Hypen skrämde bort Mew. Synd alltså!

vi börjar med att elda upp en jacka!

0-5184eb7b017ee8f8c40053d6b7be6286.png

Kolla varifrån!

vi börjar med att elda upp en jacka på förfesten. Hälften skriker FITTA och hälften slår händer på elden. Nu kör vi... Ner i diket


Äntligen lördag




GUD VAD MÅNGA DET ÄR PÅ STADEN IDAG! HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ.



Jag har varit trött och sleten sista veckorna och tagit det lungt. Skönt har det varit. Saknat klubbar har jag gjort. Skönt att inte vara bakis har det varit. Tråkigt att man helt plötsligt inte träffar lika många när man inte går ut har det varit. Var nära att gå ut igår med huvudvärk efter standup on the moon. Nor hade skrikit FITTA så det gick rundgång i mitt öra tre timmar senare FITTAFITTAFITTAFITTA.


Nu måste jag fixa o dona, inte träna inte tjäna. Nu ska vi dricka och hicka!






Bara så

265f3bf3aa8277b7a20a71fce3bf45a8.png

Kolla varifrån!

 


ola söderHOLM är KUL

0-3ccf6efa4f5b9b155652e9183dc7e188.png


























Ola söderholm är KUL

IKVÄLL BLIR DET KUL.PUNGHJUL


Efter jobbe drar vi hit och skrattar förhoppningsvis. Om inte kan ju alla skratta åt mig som har den största röda pricken i pannan, HEJ HEJ! Hoppas Nor inte bjuder på kön, det kan se så konstigt ut på scen, jag skulle förmodligen skratta nervöst. Ensam och Högt. 





När vi har varit på månen drar vi till Obaren, det blir cosmiskt och finskt med Top Billin. Det blir KUL
 





mandarino apelsino


TATTARZUMOOOO!
Dom ser små och söta ut men dom är jävligt sura faktiskt, men ibland vill man ha surt, ibland salt
och ibland thöött




YEAH YEAH YEAH FOREVER YEAH








jag gillar soffa

394862dfb9258bd10058601e2e5222c0.png

Kolla varifrån!

jag gillar soffa


Back to Indien 06

Jag och Caroline har precis tittat på filmen som gjordes när vi och 9 andra elever gjorde projektarbetet i Indien sista året på gymnasiet. Vi har spolat tillbaka i olika avsnitt och undrat vad det är för ljud jag gör hela tiden. Man ser mig inte men man hör att jag är där. Hela tiden. Jag påminner lite om Tobbe i Köping. Tittar lite osäkert omkring mig, ögonen höger, vänster. Ingen ser, jag säger "Moo Moooeeee Moooo"
Det var snart fyra år sen. SLUTA vad roligt det är att gå tillbaka i tiden lite. Man borde filma mer av allt jämt!

Mange schmidt- Ledig

Jag vill vara leedig leedig leeddigg jag vill ha min kaka och äta den med! Jag vill ha min kaka ifred!

RSS 2.0