hoppsan ..

539dfab46fcdff81528edaca91640004.png

Kolla varifrån!

hoppsan ..


Tiden står still.




Men snart slutas det och då drar vi till skanstull och käkar massa gott hos looooooodaaarn
vi är tjockast i stockholm.




Empire of the sun- standing on the shore










Jag är så jäkla klantig. Skulle h

67eacd0b78d02bcef12751a2baf16b1b.png

Kolla varifrån!

Jag är så jäkla klantig. Skulle hem en sväng och lämna och hämta lite Skit och glömmer mina nycklar. Så nu åker och går jag mest omkring. Bra väder! Tjing


Jaaaaaaa! Då får man belöning

26cf772c91d55e74fbe0391d3da657b8.png

Kolla varifrån!

Jaaaaaaa! Då får man belöning tjing!


funkar det här eller är jag en co

0-286c4b0ddca532257e8bb64656a8b1f9.png

Kolla varifrån!

funkar det här eller är jag en cocosnöt


Höst. Brr. Grr. Frr. Prr.



Idag slog jag till på en luva från twist&tango så jag kan gömma mig om jag fryser eller ser någon som jag måste gömma mig för eller om jag fryser och jag måste gömma mig.



Nyköping-Stockholm 107:- Tryck grön knapp


Solen skulle vara i Nyköping, där det blåste storm.
Tänk den väntade på mig när jag kom hem igen, FAB.





Tjing för i lördags



OJ, lördagen var FAB. Först svängde vi förbi josefin som hade utlyttningskalas. Hann inte vara där så länge men det var mysigt den lilla stunden. Maria och jag åkte till Grodan där vi spelade grymma låtar hela kvällen, tack alla fina som kom och fyllde stället, grymt kul. Vakterna fick fösa ut alla på slutet och jag blev buren över tröskeln av min nya man. Kommer inte ihåg ditt namn men det kan vi ta på bröllopet sen. Resten av kvällen stod vi på White Room och hoppade i sofforna och kastade is på snygga tjejer och killar. Mest på varandra alltså. Och vår goa kille Sacke som var hemma från Amsterdam. GO är han. Hade glömt tvätten i torken så det var bara att festa vidare i tvätttugan. 


 

 

 


M!



Fasiken vad goda våra svenska kräftor är!
Hade en riktigt mysig fredag med familjen ute på skansen. Nyköpings skärgård är bra












Nyköping Fredag

Idag har jag hunnit träna en timma det var vad jag behövde känns mycket bättre nu, liksom klarnat till i huvudet lite. Ikväll skulle jag ha sett BELLE på strand men måste hem till Nyköping. Försöker verkligen hinna med allt men ibland blir det stopp i avloppet också tyvärr. Jag tänkte säga hej och krama mamma, lunka baklänges i en skog, suga på kräftor och säga kalimera kalispera kalinichta!

Welcome Shoe!

Skulle gärna ha gått ut igår på LEEEE festen the fest of alla festeer, och alla andra fester i hela världen men jag orkade inte igår. Jag badade på sturebadet och sen var jag en mossig, skrynklig som ett russin, trött gammal tant. tönt. tant. tönt. tant, ja något där emellan. TÖANT
Vänta jag måste avbryta mig själv, vad är det jag hör på tv, det här sjukt dåliga programmet kändisdjungeln, "ojojoj utan knäckebröd o kaaaviiaaar ska dom klara sig här hur ska det sluta" Stackars F kändisar som inte ens kan klara sig utan KAVIAR. Spara på tittare och sluta sänd kändisdjungeln. Basta
Däckade igår till filmen Hungover. Ni kanske hade en sån dag idag. Jag tyckte den var skrikskrattande kul och det var väl kul att man kunde ha kul högt för sig själv hemma. Dojjan hade dragit ut på fest. Han har precis flyttat in. Kan ju inte låta stackars skon hänga på gatan. Somliga går med trasiga skor men Dojjan är fan hel ännu. Glad som få kommer han hem, eller glad och glad och försöker iaf komma in vid 03. Jag halvsover och vägrar vakna. Han var så glad att slippa sova på gatan så han sov gött i hallen han. Tills han började huttra och hacka tänder. Då kunde vi minsann försöka ta oss till soffan, efter att ha dunka huvudet i väggen några gånger. Balansen är sådär va.

Basement Jaxx - Raindrops


Torsdagsgodis






Torsdag 17.00




När jag slutar ska jag äta en hel hest och kanske ett litet barn. Sen ska jag bada på sturebadet för jag tror jag är rik och ska leva lyx! Imorrn får vi pengar och då ska jag äta entrecote och dricka beanessås till frukost, ostron till lunch och kingcrab till middag, varje dag. Förutom söndag, då är det söndagsstek! Kanske lite färska räkor med aioli till förrätt. Ska shoppa loss på hemmabio, ny mobil (typ den nyaste dyraste) och en sånhär så jag slipper gå och stå i bilköer, men jag ska vara mycket gladare ( inte se ut som jag sitter o trycker) vara klädd i det vanliga, Gucci Gucci Prada Prada och vinka till alla.






På lördag På lördag På lördag!








Nu drömmer vi loss tror jag

För ett tag sen drömde jag om Markus. Lickman asså. Han hade blivit ashårig överallt, mest på ryggen (svarta långa stora hårstrån, lite lockiga) lite tjock och svettades något så fruktansvärt så jag ville typ inte sitta bredvid honom. Nu vet vi ju att han tränar hela tiden så det kanske är om 50 år eller ngt.

I natt drömde jag att jag, Oskar och någon mer festade någonstans. Vi hamnade på någon svartklubb. "Dansgolvet" såg mest ut som ett lågstadiedisco. Det var små piller lite här och där. Det var bara att smaska i sig om man ville bli lite tjing. Sen kunde man gå runt där i villan och lalla. Det satt stenade människor lite här och var och jag gick runt och var rädd att någon rabiat jävel skulle hoppa på mig o trycka in piller i munnen på mig så jag skulle bli lite kokobahia.
Konstigt är vad det är!

Vakade 05 och får ont i huvudet när jag blundar så jag antar att jag inte ska sova mer för idag förrän till kvällen, när den nu tar slut.
Jag tänkte springa ihjäl mig idag.


Trött

Jag har varit helt slut hela dagen. Bara trött. Ätit hela dagen. Bara hungrig. Sugen och osugen och trött. Jobbat till sju och gick till Ett litet hak efter jobbet med Ida. Vi hamnade i viktiga diskussioner om det ena och det andra tills vi tröttnade på varndras nyllen och kysstes hejdå och hurrade för piggare dar.

Åkte till Odenplan. Caroline, Sofia och Nalle satt och drack vin.  Jag slog till på en pizza med allt gott på. Oliver, bresaola, mozarella, basilika, salami. Extra allt, massa extra. Alla får extra!
Det var en liten ompalompa som jobbade där. Han var så lik ompalompa jag ville ta med han hem och låta honom få baka ompalompapizza hela dagarna till mig.

Nu ska vi titta på TV men varför går det ingen bra film såna här kvällar när man väl sitter och degar? Det ska alltid gå en film klockan nio och den ska vara SEbar.

Inte för mycket begärt, helst utan pauser. Nu (eftersom jag ändå har ätit hela dagen non stop) äter jag lite till.

Tonight's the night



Nu ska jag och Caroline dra till sturebadet och fiska runt lite i vattnet. Sen är det Utecompagniet som gäller. Nu rör vi om lite i matchogrytan!!!!




Jag får panik!



Hade glömt av semestern lite och nya bilder matas på hela tiden på facebook. maria som var sen med bilderna fick minnena att komma tillbaka och jag tror jag får panik vad jag vill tillbaka till ön. Jag tror jag sticker nästa sommar jag vill vill vill vill inget hellre nu!




















Antipaxos, Paxos. Var hälsad!

Avicii - Ryu (original mix)


Utecompagniet Tisdag!



KOM FÖRBI UTECOMPAGNIET IMORRN JA SPELAR! TJIIIIIIIIIIIIING



Söndagen har ju varit helt fantastisk!



Tvättat, kollat på två filmer - reservoir dogs och love story. ( sorry maria va tvungen o få lite tv löve eftersom jag dog av ensamhet ) Ätit allt i min väg och hängt hos Johanna med tacobuffe och sjukt irriterande serier som one tree hill och nån annan serie därpå. Gick inte att hålla skillnad på dom alla är likadana.








Fan va mysigt. Nu regnar det. Går och lägger mig med öppet fönster.








Grodan lördag



Det var så mycket till godo från lördagen med tanke på att alla hade tagit med sig egen dricka också så jag bjöd till igen. Johan Isac och John kom och hängde lös. Trodde jag skulle svimma först men det gick ganska bra ändå. Drog till Grodan och sved runt till Allstars hits, det var riktigt smakfullt!





En liten hemmafest




Fredagen var kortfattat varit lång och hård.
Kom hem från jobbet i fredags och väntade på Ida. Möttes på systemet och handlade.
Försökte bära allt men det var omöjligt. Jag fick springa över på andra sidan vägen, gå ut på gatan för o stoppa en taxi som fick lov att vända om och plocka upp Ida som stod och svettades. Han började skratta när jag sa adressen, med tanke på avståndet. Han fick sig en öl han säkert smutta i dig gott efter skiftet. Eric kom förbi en snabbis på lite målning och sång. Sen blev det eld i brasan. Slirade runt på Solli, knöt förmodligen nya kontakter eftersom maria drog hem. Jag tjippa ner till utec och träffade lite mer random människor. Alltid lika kul! Tjiiing!









FREDAG. FREDRIKA- GRODAN- ÖZGUR CAN KAN KAN.



Alla fick för sig att INTE FESTA. Jag fick för mig att INTE SPARA! Så jag ska fylla huset med bomber och granater, bärs och Rosé så långt pengapungen räcker!



FÖR SOMMARN ÄR INTE SLUT ÄN! HÄNG MED. SLÄNG ER I SJÖN.








SÖK




Busenkelt att hitta det man ska ha.






Sökkriterier: Smaktyp: ROSÉVINER / Ursprung: Alla länder / Prisintervall: 0 till 0 kronor / Förpackning: Boxar / Alkoholhalt: 0-100%
Ingen butik vald
 

         
  Varunr   Namn Årg.     Land Förpackning Volym Kr/lit Pris  
6896   Casas Patronales Rosé Cabernet Sauvignon Merlot       Chile Box 3000 ml (61.66) 185.00 A
3105   Chill Out Shiraz Rosé 2008     USA Box 3000 ml (59.33) 178.00  
6239   De Bortoli dB Selection Rosé       Australien Box 3000 ml (63.00) 189.00  
2751   René Barbier Rosado       Spanien Box 3000 ml (65.00) 195.00 A
7062   Rosé d'Anjou Les Roitelles       Frankrike Box 3000 ml (59.66) 179.00  
6731   Tandarra Cabernet Sauvignon Rosé       Australien Box 3000 ml (65.66) 197.00 A
6768   Åkesson French Rosé Syrah       Frankrike Box 2000 ml (69.50) 139.00



Åkesson!





Grannar, be aware



Jag är på gång att göra ngt dumt snart som att slänga mobilen i sjön för att jag vill ha en ny.
Eller Tvn ut genom fönstret. Eller bränna upp alla mina kläder.

Vill ha lite mer action i tillvaron.


Family time


Jag och Maria surprisade dojjan på Foam och passade på att äta lite lunch.
En tedjedel av familjen samlad. höpp höpp Pass påå






Taktik. TAKTIK



Jag måste återuppliva myspace .Jag förstår inte myspace längre, dom försöker uppgradera alla sina funktioner till någon slags facebook. Innan fb var myspace det. Nu fattar jag inte. Måste träna in nya myspace, men det känns för jobbigt. Glider runt på youtube när jag har tid istället, och min nya favoritsite.
KAN INTE SÄGA VAD DEN HETER JAG MÅSTE GÖTTA MIG SJÄLV FÖRST.
STÖRST FÖRST,NÄXT SÄST
GOTT!

Sven Väth Akzidenz Grotesk - Isbjörn


Nu får ni ta och snyta er!



 


Sandy Vee- Bleep








Bestämda steg eller.



Herregud vad alla ska gå med bestämda steg och se så upptagna och viktiga ut. Ta era bestämda steg in på Fred Perry istället och köp bestämmt något om det ska vara så kaxigt va.









Caribou- Melody day (four tet remix)


Hittade den här och blev kär. I vad som helst. En tröja. En penna. En kortmaskin. En sko.







Skarudu ?


Vaknade 07, frustar som en häst. Äntligen normal i kroppen efter helgen. Ska jobba till fyra idag och sen måste jag hemma och SNO någons tvätttid om det är bokat för jag måste verkligen tvätta, det är katastrof. Varför är det alltid så, tillslut har man en hel ikea kasse med tvätt. Skulle kunna tänka mig en tomte som tvättar åt mig. En liten husnisse. Jag får göra ALLT i detta hushåll!

Jag väntar på en sladd och jag vill att den ska levereras NU.
Allt ska man göra.












Chilly



Det blev ingen träning idag. Gick från jobbet och käka på Va piano. Dom har bästa carbonaran, och jag tog extra parmesan. Nu har jag mått illa i ca 2 timmar, blir alltid för mätt där. Går inte att sluta äta. Maria dök upp efter jobbet HEY we like my sofa. Det blir hollywoodfruar.









Filur- You & I








En favorit

Tecnifibre!


Båstad 2010








Häng med mig



Ny tatuering





Söndag. Kul kväll igår!









Föutom när vi inte förflyttade oss från soffa till säng eller säng till soffa så rörde vi inte på oss förrän sent på kvällen när man borstar tänder för att gå och lägga sig igen. Har mått bättre.



BÖGGEN




HEJ BÖGGEN JAG HAR FAKTISKT SAKNAT DIG, MIN GRANNE HAR VARIT SÅ SUR PÅ SISTONE MEN NU ÄR HAN GLAD IGEN SÅ NU KAN VI BÖGGA IGEN!





Joris Voorn- Deep side of the mog




Joris, you make my head spin. Asså










Lördag eftermiddag.



Har sprungit med olliver och vart hos farmor och farfar och ätit hallon.
klockan är 16.01 Jag får mms av Maria, hon sitter och smygdricker någonstans i stockholm.

Skål då Maria, tar en trefemma för mig, med mig, vi ses snart.
Tror den här kvällen blir god.












Lördag morgon. Sova är silver men utan väckarklocka guld



Att vakna utan ringklocka och veta att man kan somna om utan snooze är att tacka livet.



Maria syns inte men hon tackar också livet

Fredag.




Åkte till badhuset och simmade några längder. Hängde mest och flöt. Jag har vattenabstinens, tror jag måste leva vid havet, ett varmt sådant.

Träffade Åsa, vi fikade på Svart Kaffe, dom har gott svart kaffe! Svart kaffe, utan mjölk alltså. Man måste påpeka att det svarta kaffet ska vara SVART UTAN MJÖLK, annars vet dom inte om det är svart eller inte eftersom kunder ofta frågar efter mjölk när dom har beställt svart kaffe? svart kaffe eller bara KAFFE.
Kan inte vara så svårt?

Hookade upp med Oliver, vi åkte hem och däckade ett tag. Sen var det klippt, blev hemmakväll. Maria kom förbi och vi gick och handlade. Lagade mat, jag fick räksug så förätten fick bli rökta räkor med aioli lime. Maria dippade mest chips i aiolin och kryddade med vasabiärtor. Varför inte ta en räka på det också? Sen pasta parrissås. Saknade Caroline, huvudingrediensen.

Vi däckade igen efter maten och körde en trippelsked resten av kvällen. Såg en kass film och somnade. Bra sömn.










Torsdag.







Dagen därpå gotta jag en curry/kyckling röra sub. Vet inte hur sandys skär sina mackor men det är inte lätt o äta eftersom maten hamnar utanför allt.




Vi gick och fikade efter jobbet. Jag satt och babblade och Karro sa mest mmm och tyckte jag behövde dra ett täcke över mig. Ja, jag behövde kanske det. Jag tog bussen hem gick av vid odenplan och hamnade i Vasaparken. Där tog de stop.



Det gick inte, jag var tvungen att göra ngt. Jag gick och köpte mig en öl, satt på uteserveringen i ett par timmar och lyssnade på Ipod, kollade på matcherna (ja en jäkla massa fotboll) och tittade på folk.



Sen gick jag hem. Fixade lite playlists och musiken var ju så jäkla bra så jag tog en till öl. Hängde i mjukiskläderna och tänkte softa hemma, det var skitkul o va med mig själv.



Jag hade så kul med mig själv så jag tänkte gå ut med mig själv.
Sved om och fortsatte spela den ena efter den andra, allt lät så bra!



Jag fick ett sms från Emelie som satt på Pontus med smaskiga heta bönor och vin, alldeles ensam. Jag åkte in på stuberten. Vi satt och gagga bra länge tills Carro slutade och vi gick vidare till Obaren. Stannade inte ute altför länge men det var kul att träffa er man inte ser för ofta!

man kan aldrig ha för tråkigt med sig själv inte

Onsdag.



Onsdagen , ja den var minst sagt otippad. Hängde hemma hos Ida medan hon var på bio. Alex, jag och Jeny kollade på idol och youtubade klipp från småstjärnorna 95, i hopp om att få hitta Alex som Dr Alban. Det gick inge vidare men vi fann mycket annat gott.





Vi kilade ner till Obaren och mötte Ida. Tog en öl och hade det bra. Idas lampa tänds och vi shottar Dodis. ( Dodis som kommer från, roten som roterar runt, härstammar från ordet eh roten Godis) Vodka, tabasco och en grön oliv som man ska tugga i sig medan man dör. Det var fina grejer om man gillar oliver, lite räddningen i den hela. Vi ballar ur och åker till Kvarnen, jag gillar inte kvarnen. Men denna gången hade vi en kul helt otippad kväll, (vilket det alltid är) så det gick som på räls ( som det alltid gör ) Inga konstigheter.






Sverige-Malta och Mosekorv







Fick min träning, åka hem och byta om samt min lunchfika med Åsa. Gotti.
Dagen har gått fort, ikväll ska vi till mosebacke och lyssna på "All out" och köra All In?
Sen ska alla titta på fotboll och det gör jag inte planerat så om någon kan tvinga mig o se den kanske jag
inte känner mig helt Ohejjasverigeintresserad. Fick på telefon veta att det är Sverige-Malta. Det var Ida. Hon är lite nördig. Funderar på om ja ska gå hem till henne och nörda till det lite extra. Så får det bli. Sen mose med korvar.

GOTTI GOTT

David Guetta feat Kelly Rowland - When love takes over



HÖJ FÖR BÖVELEN!







TSHA






Farfars väst och min nya  Knokka





Tur att man är morgonpigg.




Det är tur att man bor innanför tullarna, och har en blå cykel från biltema utan växlar. Den går skitsnabbt! I alla fall med Fredrika bakom styret. Igårkväll när jag gick och la mig tänkte jag:

"Nu har inte jag och Karro sms kollat med varandra att vi säkert vet vem som öppnar och vem som sover. Jag sover. Vet hon att hon öppnar? Det tror jag"

Stod och tänkte mig in i scenariot jag skulle komma att få uppleva på morgonen. Vaknade dötrött och hade precis ätit frukost vid 09.30. Telefonen ringer och jag, klarvaken efter en espresso shot, drar på mig något i närheten och sticker ilandes genom staden på Blouie. Klockan är 09.45. Jag har alla gröna lysen med mig förutom ett, men där var det grön gubbe så då "cykelgick" jag. Hinner in till jobbet givetvis. Min goda vän kommer in och ser lite undrande ut.






"Ja jag hann inte ta på mig något annat, eeh jag ska ju träna snart också, jag har ju egentligen sovmorgon"
"Ja men du är ledig eller?"
"Nej jag börjar ju tolv"
"ja men då ses vi senare"
"Hajjemen, Tjing! "





Balancetraining.se

Börjar tolv idag så jag ska dra igång träningen igen efter semestern. Har slöat en hel del nu så jag har ganska bra med motivation, tänkte mig något sånt här till jul...Vad tror ni?




Swamp

Min pappa hade plockat svamp och kom förbi butiken med ett gäng kantareller och svart trumpet svamp till mig. Så vi slog till på en kantarellsås och pasta ikväll. Så jäklarns gott!



Hon kan det här!




Slut för idag.Tack för idag









Bloggen




Jag har ingen aning om varför jag skriver här, bloggar liksom. Jag snackar bara en jävla massa skit. Det är mest skönt att skriva av sig. Det är inget jag tänkt tjäna pengar på, kämpar liksom inte, letar inte bloggtips, kommenterar inte på andras bloggar, är ingen flitig bloggläsare, läser mest min egen blogg. Är det någon som läser den här ens en gång? Jag VET inte. Jag vet att Josefin läser, för jag behöver inte prata med henne längre, behöver inte berätta ngt. Så fort jag börjar berätta så kommer de... " Jag vet ja läste det " Så nu behöver man inte ens prata. Kan ingenting om blogg förutom att bara mata på med massa skit.


ja kö ba kö. göe ba göe

KNOKK

Jag gjorde ju som Josephine sa och köpte en KNOKK


En lunchpromenad


Tog en lunchpromenad till Farmor och Farfar.
Slängde tidningar och diskade åt dom.
Fick den snyggaste västen. 
Gick genom Humlegården, där var det höst!


















Darko Corazzo - The Brilliance of Nightshade









En ooo tvååå


Vardagsträning









Beastie Boyz - Matthew Dekay Remix Intergalactic


En lång en!





Filip och Calle hänger ut på stureplan










Obaren Måndag




Det är inte bra när man får för sig att INTE göra något på en hel vecka, eller månad. Då sitter man där samma dag och gör! Vi tog en kaffe på ute efter jobbet. Blev lite sugen på en toalett och smög in på obaren. Det var måndagspremiär och smockat med folk!













Det här är Ida, hon är helt knapp i hoovet

Mike monday- I dream of ducks






Vi kör lite mike monday det är trots allt monday. LIKE














Lördag



Köper en kompis



Idag mutade jag Josefin med 200 kronor så att hon skulle vara med mig på jobbet hela dagen. Jag orkade inte vara bakis och ensam. Nu stänger vi och ska äta bulle. Monsterbulle. Sen en öl och lite pingis på obaren.


Fredrikas got no fear cause she's got a lot of beer




Blev en del öl kvar från invigningen så jag tänkte vi bjuder te på lite kalas!

Det var ganska bra då


Aldo cadiz- Loop Loop Lost


Fredag

Har ikväll käkat på texas long horn me kardisnofski och heilborn. Trevligt och slemmigt med ribbs men jag gillar att äta med händerna, om det är lungt skulle jag äta med händerna jämt. Efter maten och en fin presentation av "Män som hatar kvinnor" skulle vi till bion och se Stig Larssons nya "Flickan som lekte med elden".  Jag har inte sett första filmen så det var därför vi fick dra en snabb genomgång. Stefan trodde nämligen att jag inte skulle hänga med i film två och alla karaktärer. Ja det spelade ju ingen roll för när vi skulle ha biljetter sa killen i kassan att premiären inte är förrän om två veckor. Ehh "Skit i den då vi ska se 'Drag me to hell'isf!"
Är de bra? Ja. Nej. Ja. Nej. Skitsamma vi går o så får vi se.
Den var inte bra.
Sen tog vi en kaffe baylies på utec. Lugn nu, tror dom måste fixa bord och stolar anpassat till dvärgar.

Aldo Cadiz- Loop Loop Lost


#13 Kollektivet Lördag















Esser - Headlock





ÄR DEN BRA ELLER? JAG VET INTE FÖR MINA HÖGTALARE FUNKAR INTE. HAN HAR SNYGGA KLÄDER IAF. TROR HAN SJUNGER NÅGOT MED HEADLOCK? FÖRÖSKER MED LÄPPLÄSNING MEN DET ÄR SVÅRARE ÄN JAG TRODDE. DET SER UT SOM HAN DRAR VOKALER I REFRENGEN. ÅÅÅAA GAH MAAH BAAH?










Hej jag är tönt




Min chef martin från götet kom och hjälpte oss på morgonen med skyltarna. Han hade nämnt att Richard skulle ta med någon filmstjärna till festen. Jaha vad spännande tyckte jag. Undrar vem det kan vara. Började grubbla och försöka dra paraleller mellan Richard och filmvärlden. Vi fortsatte jobba och från ingenstans tar han upp mobilen och säger " Jaha det är nån Robert Pattinson som kommer . Vet ni vem det är eller?" 

Jag blåstes upp som en ballong på 2 sekunder och sprack och visste inte var jag skulle ta vägen, det enda jag fick ur mig var att jag inte kunde jobba. Martin stod och grät av lycka och jag var påväg att ringa någon men visste inte vem. Jag sprang ut ur butiken och in igen och Martin grät fortfarande, hans ögon hade blivit lite röda nu. Han sa "jag skojade bara, det var bättre reaktion än väntat(asgarv)"

Vi stod och skrattade bra länge åt min töntiga förkärlek till vissa filmkaraktärer och hur jag åkte spacerocket tur och retur på en millisekund för en sån grej.
Ja jag vet att jag är en TÖNT




Laurel caught my eye



Efter en svettig rush på 8h att få till butiken, fem minuters lunchen och en dush på sturebadet var det äntligen dags att korka upp. Richard Martin höll en liten intervju för fashion fantasterna så dom kan gå hem och blogga http://klang.blogg.se/ och jag stod och tryckte i mig minipajjer med både lax, spenat och ost och minglade vilt. Eller jag spanade mest men jag kände inte igen en kotte som man skulle känna igen. Det var en ritkigt grym invigning iaf och festen fortsatte på Obaren i ett regnigt Sthlm och jag tycker det är sjukt nice med lite skitväder faktiskt. Bio ikväll och kanske en drink också.

Go Laurel!
http://fredperry.com/





Tags: Fredrika i bakgrunden påväg att stoppa ner ett finger i flaskan och ser lite smått äcklad ut.






Nya Fred Perry



Nu håller vi på att packa ner gamla kollektionen och ska snart packa upp nya Laurel & Limited Edition av Raf simmons. Det har kommit riktigt snygga varor och det ska bli kul att se hur invigningen artar sig på torsdag.


Håll i hatten för nu går det undan

Hisschaktet del 2



Ringde hissjouren igår natt för att kunna få ut min nyckel, lite orolig med tanke på att jag skulle öppna dagen efter i butiken. Det skulle kosta mig 1500:- natttid och 800:- dagtid. PHFFF. Tobias erbjöd sig att hjälpa till, så vi åkte hem till mig på morgonen och började mecka. Kollade i källaren om det fanns någon hissingång, nej...

Tobias är kung på allt som har med mat och fixarsaker att göra, och konst, och musik, och teknik ja allt kan han, han kan massor om allt. Så han pillade lite och körde upp hissen en bit och stannade den, hoppade ner och hämtade nyklarna och tjolabola så var man hemma igen. Det gick på fem minuter, helt sjukt att man inte kan få lite tips av hisskillarna hur man ska göra om det nu är akut. Betala 1500 för att känna sig dum, de är ganska vulgärt.


Och på jobbet går det också bra, LIKE

Kungens kurva och nycklar på vift igen

Herregud. Vi tog bilen ut till kungens kurva. Hittade svinbilliga liljor och fick med mig en blomvas från IKEA på köpet. Det var inte mitt fel, jag kan inte be om ursäkt! Liljorna är väldigt fina i vasen, som just nu står hemma hos Caroline, eftersom jag inte kunde komma hem, IGEN!
Vi såg Harry Potter på Heron City, den sämsta hittills av alla filmer och vi var ensamma i salongen till en början, sen kom det två par till, det var svinkallt hela filmen, stolsvärme vore ngt.. Vi åkte hemåt igen och avfarten till fridhemsplan var avstängd såklart, så vi hamnade i hornstull. Vid St Görans sjukhus. Becksvart. Inte en själ, inte en skylt. Så vi irrade runt ett tag. Körde nästan mot rött, bromsade in och backade. Polisen åkte förbi. Hei Hei! Hamnade på vägen ut mot Bromma och Vällingby, tur att det inte var Bredäng denna gång iaf. Skulle svänga av och byta håll, det var tydligen enkelriktat, jag var nära att köra mot färdriktning. Gör en  rövarsväng och svider om mot centrum igen. I extas. Den här gången visste vi var vi var på väg. Där kommer konstapeln igen. Hei Hei! När vi kommer hem och ska lämna alla saker och jag öppnar hissdörren flänger min hand eller arm vad fan vi nu ska kalla mina slangbellor till aptassar och nyckeln försvinner. Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip! TISH! Vi åker ner och hoppas att dom fastnat någonstans på vägen. But Noooo.
I HISSCHAKTET, under hissen längst nere på botten en halvmeter nedanför entreplan. När jag ringde till hissjouren kunde jag knappt hålla mig för skratt, det kändes som jag busringde men det var inget skämt alls, det är bara typiskt mig.
Imorrn bitti ska jag och tobbe klämma ut den där nyckeln, annars kostar det många pengar. Godnatt nu.

RSS 2.0